Overslaan naar content

Relocation

Wij helpen je bij het verhuizen en het vinden van een nieuwe woning.

Je kunt op ons rekenen.

Een nieuwe baan, een nieuw land, nieuwe collega’s, nieuwe indrukken en nieuwe routines: een nieuwe start is best spannend. Maar tegelijkertijd kan het stress en financiële druk opleveren. Ons Global Mobility Team ondersteunt jou en je gezin bij de verhuizing, zodat alles soepel en zo stressvrij mogelijk verloopt, en jij je volledig kunt richten op je nieuwe start bij ons. Als eerste stap in je integratieproces bieden we je een intensieve taalcursus aan.

En zo ziet ons relocationproces eruit

Visums

We helpen je met de aanvraag van je visum of werkvergunning.

Zoeken naar een appartement

We helpen je met het vinden van een appartement voor de eerste maanden en betalen voor deze tijdelijke oplossing.

Verhuizing

Wij organiseren je reis en dragen een deel van de kosten van je verhuizing.

Overheidsinstanties, banken, verzekeringen

Wij geven advies over het openen van een bankrekening, de noodzakelijke registraties bij overheidsinstanties en het afsluiten van verzekeringen.

Ervaringen uit de eerste hand

Isabel, manager productmarketing

Werken in een ander land en een andere cultuur is ontzettend spannend. Zo leer je nieuwe werkmethoden kennen en ook je creativiteit krijgt er een boost van. Aan de andere kant kan het behoorlijk overweldigend zijn om in een compleet andere omgeving terecht te komen. De eerste drie maanden werkte ik vanuit huis in Singapore voor InVision, wat me genoeg tijd gaf om mijn nieuwe teamleden te leren kennen. De transitie verliep heel soepel, omdat InVision alle benodigdheden voor het werk samen met een welkomstpakket (waaronder een paar coole marketingboeken!) bij me thuis liet bezorgen. Voor mijn grote verhuizing naar Duitsland wees InVision een Case Manager aan die me hielp met mijn visumaanvraag. En dat is nog niet alles, ook regelde InVision een lijst met appartementen en mijn uiteindelijke huurcontract, waardoor ik zonder stress naar mijn eerste woning hier kon verhuizen. Ik ben ontzettend blij met dit nieuwe avontuur en dankbaar voor de ondersteuning door het team!

Isabel

Mohammed, software-engineer

Ik kwam in mei 2021 als freelancer in dienst bij InVision. InVision was enorm geduldig tijdens mijn visumprocedure. Ook hoefde ik me totaal geen zorgen te maken over de logistiek rondom mijn verhuizing van Egypte naar Duitsland, want deze werd volledig georganiseerd door InVision. In november 2021 kon ik dan eindelijk als fulltime-werknemer aan de slag op kantoor in Leipzig. Ik voelde me vanaf het begin door iedereen gewaardeerd en welkom, en ik kreeg geweldige kansen om te leren. Het is echt geweldig om bij InVision te horen.

Mohammed

Wil je ons team komen versterken?

We kijken ernaar uit om je te leren kennen. Solliciteer nu.