Skip to content

Relocation

Wij helpen je bij het verhuizen en het vinden van een nieuwe woning.

Je kunt op ons rekenen.

Een nieuwe baan, een nieuw land, nieuwe collega’s, nieuwe indrukken en nieuwe routines: een nieuwe start is best spannend. Maar tegelijkertijd kan het stress en financiële druk opleveren. Ons Global Mobility Team ondersteunt jou en je gezin bij de verhuizing, zodat alles soepel en zo stressvrij mogelijk verloopt, en jij je volledig kunt richten op je nieuwe start bij ons. Als eerste stap in je integratieproces bieden we je een intensieve taalcursus aan.

En zo ziet ons relocationproces eruit:

Visums

We helpen je met de aanvraag van je visum of werkvergunning.

Zoeken naar een appartement

We helpen je met het vinden van een appartement voor de eerste maanden en betalen voor deze tijdelijke oplossing.

Verhuizing

Wij organiseren je reis en dragen een deel van de kosten van je verhuizing.

Overheidsinstanties, banken, verzekeringen

Wij geven advies over het openen van een bankrekening, de noodzakelijke registraties bij overheidsinstanties en het afsluiten van verzekeringen.

Wil je graag meer informatie over ons relocation-proces? Wil je meer weten over waar je rekening mee moet houden? Dan sturen wij je graag onze relocation-gids toe. Neem per e-mail contact met ons op.

Working at InVision

Ervaringen uit de eerste hand

Mohammed, software-engineer

Ik kwam in mei 2021 als freelancer in dienst bij InVision. InVision was enorm geduldig tijdens mijn visumprocedure. Ook hoefde ik me totaal geen zorgen te maken over de logistiek rondom mijn verhuizing van Egypte naar Duitsland, want deze werd volledig georganiseerd door InVision. In november 2021 kon ik dan eindelijk als fulltime-werknemer aan de slag op kantoor in Leipzig. Ik voelde me vanaf het begin door iedereen gewaardeerd en welkom, en ik kreeg geweldige kansen om te leren. Het is echt geweldig om bij InVision te horen.

Mohammed

Prakhar, productmanager

Mijn avontuur met Invision begon in november 2021 in India. InVision heeft alles in het werk gesteld en alle noodzakelijke stappen genomen voor mijn verhuizing, van de visumaanvraag tot het logistieke proces. Alle stappen waren geweldig gestructureerd en perfect op elkaar afgestemd. Vanaf februari 2022 werk ik bij InVision op kantoor in Leipzig, dat gevestigd is in het monumentale Wünschmann-Haus (gebouwd in 1914) waar ik van iedereen een warm welkom kreeg. Ik vind de hele sfeer op kantoor geweldig. Je kunt er vanalles doen, leren en toepassen. Ook de transparantie en samenwerkingscultuur waarbij iedereen er constant naar streeft om dingen te verbeteren. En de kers op de taart: er is altijd lekker eten beschikbaar in de keuken! Ik ben ontzettend blij en gelukkig om deel uit te maken van het InVision-team.

Prakhar