Overslaan naar content

Onze manier van werken

Bij ons kun je je creatieve talent ontplooien en persoonlijk groeien.

Laat je horen. Maak het verschil. Vind je plek bij ons.

Autonomie. En leadership.

We stellen onze teams zo samen, dat ze over alle competenties beschikken om autonoom en onafhankelijk te kunnen ‘shippen’. Dat geldt niet alleen voor productontwikkeling, maar ook voor HR- en customer experience-teams - oftewel: voor ons hele bedrijf. Van iedereen wordt leiderschap verwacht - om waardevolle oplossingen te ontwikkelen, innovatieve features te maken en om verder te komen.

Remote team video conference

Samen zijn we sterker, geen solo-acts.

Teamwork is bij ons geen modewoord, het is onze way of life. Onze manier van werken wordt gekenmerkt door nauwe samenwerking. Omdat verschillende taken verschillende vaardigheden vereisen, worden onze teams altijd op een flexibele manier samengesteld en anders georganiseerd, afhankelijk van de vereisten. Zo behalen we de beste resultaten, zowel voor onszelf als voor onze klanten.

Teamwork, people love working together

Doelstellingen en transparantie.

Samen een doel bereiken is gaaf. Om ervoor te zorgen dat iedereen op één lijn zit, stellen we bedrijfsdoelen op die voor iedereen relevant zijn. Ze helpen ons om alles wat we doen te stroomlijnen en in een bepaalde richting te sturen, zodat we ons op de essentie kunnen richten. Alle teams leiden uit deze doelen af welke resultaten zij in een bepaalde periode willen bereiken. We communiceren regelmatig over onze voortgang en kijken continu hoe onze taken geprioriseerd moeten worden. Zo zijn we nog beter op elkaar afgestemd en behalen we samen onze doelen.

Employee talks to team

Experimenteren. Leren. Groeien.

Leren is een belangrijk aspect binnen onze cultuur. We analyseren alles, programmeren in paren en experimenteren met nieuwe methoden en technologieën. Daarbij verlaten we regelmatig onze comfortzone en organiseren we ‘open spaces’. Voor deze open spaces kan iedereen onderwerpen voorstellen, die vervolgens in kleinere groepen worden behandeld: van verbeteringsvoorstellen voor onze dagelijkse samenwerking tot deep-dives in een verbetervoorstel voor onze producten. Ook nemen we deel aan conferenties over de hele wereld. We organiseren meetups over interessante onderwerpen, waarbij we onze kennis delen en ideeën uitwisselen met anderen. We leren veel. We ontwikkelen ons individueel, maar groeien samen.

Group of people learning from a talk

Een inspirerende omgeving.

We hebben passie voor ons werk. Om samen op zo’n hoog niveau te kunnen presteren, is ook een omgeving nodig die dit stimuleert. Denk aan moderne kantoorruimtes, de nieuwste IT-uitrusting en collega’s waarmee je graag samenwerkt. Je voelt je helemaal op je gemak in onze relaxte, uitnodigende kantoren, waar het je met snacks, drankjes en een geweldig lunchaanbod aan niets ontbreekt.

Group of happy people

Klinkt dit naar meer?

Bekijk dan nu onze vacatures en solliciteer bij ons.