Overslaan naar content

Onze kantoren

Een omgeving waar je alles vindt wat je nodig hebt om prettig te kunnen werken.

Düsseldorf. Leipzig. Parijs. Chicago.

Düsseldorf - Duitsland

Een hint van Silicon Valley, in Duitsland

Ons wereldwijde hoofdkantoor is ontworpen door de beroemde Japanse architect Fumihiko Maki en bevindt zich in het prachtige Maki Solitaire, in het hart van de mediahaven van Düsseldorf. Omdat we zelf eigenaar zijn van het gebouw, konden we onze creativiteit de vrije loop laten en een prachtige, prettige werkomgeving creëren die helemaal voldoet aan onze vereisten en ons ethos van plezier en levenslust weerspiegelt.

Onze koks

We worden elke dag culinair verwend door onze “maîtres de la cantine” met een keur aan power foods: verfrissende smoothies, roerei van restaurantkwaliteit en een aantal gezonde lunchopties. In onze keuken met naastgelegen restaurant wordt samen geluncht en gezellig gepraat. Dat resulteert niet zelden in geweldige ideeën - niet alleen op het gebied van werk.

Evenementen in onze Digital Garden

De “Digital Garden”, onze belangrijkste evenementenlocatie, biedt volop ruimte en is voorzien van comfortabele zitgelegenheden en de allernieuwste video- en audiotechnologieën. Met meer dan 1000 individueel bestuurbare ledlampen en een bar beschikken we over dé ideale ruimte voor presentaties, bijeenkomsten en workshops.

Maak een virtuele rondleiding door de kantoren van ons hoofdkantoor in Düsseldorf.

Leipzig - Duitsland

Samenwerken en je goed voelen

Hier vind je een almaar groeiend team van software-ontwikkelaars, wiskundigen en designers, die zowel onze bestaande producten beheren als ook nieuwe features voor onze cloud-oplossingen ontwikkelen. Maar hier in Leipzig werken we niet alleen samen, ook doen we veel andere gemeenschappelijke activiteiten: op vrijdag hebben we een brunch, er is een zelfgeorganiseerde hardloopgroep en ook organiseren we af en toe teamevenementen in de buitenlucht. We lunchen elke dag samen - onze lunch wordt verzorgd door een externe cateraar. De cateringservice is gratis voor alle medewerkers.

Ons kantoor ...

… bevindt zich direct aan de Karl-Liebknecht-Straße, die vanuit de binnenstad in zuidelijke richting loopt en uitstekend met het openbaar vervoer is verbonden. Hier komt een nieuwe, moderne werkomgeving samen met het monumentale "Wünschmannhaus". Zodra je binnenstapt voel je de warme en gezellige sfeer die wordt gecreëerd door de vele houttinten. De open kantoorruimtes bieden genoeg ruimte voor grote teamtafels, maar je vindt er ook kleinere ruimtes en vergaderruimtes waar je in alle rust en concentratie alleen kunt werken. Daarnaast hebben we veel whiteboards en schermen die onze samenwerking ondersteunen.

Parijs - Frankrijk

Niet zomaar ergens in de stad, maar midden in het centrum

Ons kantoor bevindt zich in hartje Parijs. De wijk is een hub voor een groot aantal bekende multinationals. Je vindt hier een levendige mix van zakenmensen, toeristen van over de hele wereld en natuurlijk een kijkje in het dagelijks leven van de Parijzenaars. En natuurlijk vind je in de buurt een keur aan restaurants en leuke cafés, ideaal voor een relaxte lunchpauze of een gezellige after-workborrel.

En verder dan Frankrijk

We hebben een vrij klein team in Parijs, dat zich volledig richt op de werving en ondersteuning van onze Franstalige klanten in Frankrijk, België, Zwitserland, Marokko en Canada. We vormen de interface tussen deze klanten en InVision wereldwijd. We werken nauw samen met onze software-engineers om aan de wensen en vereisten van onze klanten te voldoen en delen onze kennis van de Franse markt met de productontwikkelings- en customer experience-teams.

Chicago - Verenigde Staten

Start-up-feeling met meer dan 20 jaar ervaring

Ons hoofdkantoor in de Verenigde Staten bevindt zich in de wijk River North in het centrum van Chicago. Het kantoor bevindt zich op loopafstand van de Magnificent Mile en de River Walk en is goed bereikbaar met het plaatselijke openbaar vervoer (CTA en Metra lines). Het kantoor ademt een gemeenschappelijke sfeer en beschikt over verschillende vergaderruimtes en keukenfaciliteiten, en de mogelijkheid om samen te werken met collega’s van over de hele wereld. We zijn altijd op zoek naar hooggemotiveerde en mensen met een passie voor sales en customer success voor onze cloud-softwareproducten.

Klinkt dit naar meer?

Aarzel dan niet en stuur ons je sollicitatie.