Overslaan naar content

Hi. Wij zijn InVision.

Sinds 1995 helpen wij klanten door waardevolle, eenvoudige oplossingen te ontwikkelen voor complexe problemen. Onze cloudgebaseerde softwareproducten onder het merk injixo optimaliseren de inzet en training van personeel. Elke dag werken meer dan 200.000 gebruikers wereldwijd met onze oplossingen. Onder onze klanten zijn zowel kleine bedrijven als grote internationale ondernemingen.

Wil je meer weten over onze visie, waarden en mensen? Neem dan een kijkje op onze injixo-website.

InVision is een Great Place to Work®

We zijn meermaals door het Great Place to Work® instituut gecertificeerd en uitgeroepen tot “Aantrekkelijke werkgever”. Voor ons is dit meer dan alleen een titel. Het is een verantwoordelijkheid naar onze werknemers toe om een werkomgeving te creëren waar zij zich thuis voelen, en die gebaseerd is op eerlijkheid, vertrouwen, teamspirit, respect en gelijke kansen.

Onze vacatures

1 vacatures
Initiativbewerbung
Op locatie, Remote, Hybride
  • Remote, Duitsland
  • Leipzig, Duitsland
  • Remote, Frankrijk
  • Düsseldorf, Duitsland
  • Remote, Nederland
  • Remote, Verenigd Koninkrijk
+5 meer

Blijf op de hoogte!

Met onze job-nieuwsbrieven ontvang je elke nieuwe vacature direct in je mail (Engelse versie). Meld je nu aan en mis niets meer.

Heb je nog vragen?

Heb je een vraag over ons of over de manier waarop wij werken? Wil je gaan solliciteren, maar heb je nog aanvullende informatie nodig?  Bekijk dan de video en kom meer te weten over de manier waarop we werken.

Of stuur ons een e-mail of neem contact op met onze recruiters.

Ons recruitment-team

Joel Fernandez

Alexandra Kampka