Key Account Manager - Engels/Nederlands sprekend (woonachtig in Nederland)

Functieomschrijving

Als Key Account Manager in een interdisciplinair customer experience team, inspireer je geïnteresseerde bedrijven voor onze cloud-based workforce management oplossing injixo en bouw je aan langetermijnrelaties met bestaande klanten. Je bent pas tevreden als je klanten echte fans zijn geworden van onze software, en ze het maximale voordeel behalen. Er zijn geen commissie-gedreven eenzame strijders bij ons, successen worden samen behaald en gevierd samen als een team. Je werkt vanuit je thuiskantoor, maar je bent ook welkom op onze regelmatige teammeetings in Utrecht.Functie-eisen

Wat je gaat doen:

 • Samen met het team nieuwe marktpotentiëlen ontwikkelen en zo onze ambitieuze groeikoers ondersteunen.

 • Actief nieuwe klanten winnen door hen te helpen hun uitdagingen te identificeren en oplossingen te ontwikkelen om hen te overtuigen.

 • Langetermijnrelaties opbouwen met alle relevante beslissingnemers aan de klantzijde.

 • Jezelf positioneren als trusted advisor en InVision neerzetten als innovator van de industriële standaarden.

 • Geef actief vorm aan de kwartaaldoelstellingen (OKR's) van het team en het bedrijf.Wat deze functie van jou vraagt:

 • Meerdere jaren professionele ervaring in B2B software sales en in het ondersteunen van complexe sales processen

 • Klantgerichte mentaliteit

 • Bewezen kennis van Inbound en Strategic Selling

 • Uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden (Nederlands en Engels)Wat wij bieden:

 • Voordelen: High-end IT-apparatuur, smartphone van de zaak, thuiswerken, aandelenopties, en het aanbod van een bedrijfspensioenplan. Team- en bedrijfsevenementen, omringd en gesteund door toffe collega's.

 • Flexibiliteit: Heb je hulp nodig tijdens je verhuizing? Moet je je werktijden aanpassen (voltijds/deeltijds) of een sabbatical nemen omdat je levenssituatie veranderd is? Als alles bij elkaar past, maken we veel mogelijk.

 • Ruimte voor inspraak: Deel jouw ideeën met ons! In ruil daarvoor geven we je de ruimte die nodig is om creatief te groeien binnen een ervaren, deskundig en leuk team.

 • Individuele ontwikkeling: De persoonlijke groei van iedere medewerker is voor ons erg belangrijk. Dus, als je niet alleen op zoek bent naar een baan, maar mogelijkheden wilt om jezelf verder te ontwikkelen, dan is dit de plek voor jou.

 • Voortdurend leren: Verbreed voortdurend je horizon! Of het nu op onze Open Spaces is, op workshops, conferenties of op onze meetups en evenementen, of door te leren van fouten.

 • Gestroomlijnde onboarding: We bieden een diepgaand, boeiend onboardingprogramma dat je op volle snelheid brengt. Jouw collega's laten je kennismaken met alles wat je moet weten, en zijn beschikbaar om je vragen te beantwoorden.

 • ... en nog veel meer.

Over InVision, kort omschreven:

Opgericht in 1995, sindsdien ontwikkelen wij Software as a Service (SaaS) producten voor Workforce Management en Digitaal Onderwijs. Duizenden zakelijke klanten over de hele wereld gebruiken onze oplossingen. Wij hechten waarde aan eenvoud, vertrouwen en teamwork.Bij ons vind je geen gebruikelijke hiërarchische structuren, maar echt mondige product- en klantenteams. We zijn een diverse groep van internationale professionals. Bovendien zijn wij een gecertificeerde Great Place to Work.


Klinkt dit goed? Laten we het dan hebben over de volgende stappen:

Als deze vacature je hart sneller doet kloppen, en je bent een ervaren Account Executive, Key Account Manager, Business Development Manager of Sales Manager op het gebied van B2B/SaaS, wacht dan niet langer: Stuur ons je sollicitatie.


Ook als je niet zeker weet of je alle taken aan kunt, of als je zelf niet altijd honderd procent overtuigd bent van je capaciteiten, of als je denkt dat je niet genoeg zelfvertrouwen hebt, aarzel dan niet om bij ons te solliciteren.


Wij zijn een gelijke kansen werkgever en hechten veel waarde aan diversiteit en inclusie. Alle gekwalificeerde sollicitanten worden in overweging genomen ongeacht hun etnische achtergrond, huidskleur, afkomst, religie, geslacht, geslachtsidentiteit, seksuele geaardheid, zwangerschap, leeftijd of handicap.


We kijken ernaar uit om je te leren kennen.