Customer Success Manager

Functieomschrijving

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? In een moderne onderneming waarin iedereen het verschil kan maken, en met een cultuur die gekenmerkt wordt door teamwork, passie en vertrouwen?

Kom dan bij ons werken in Utrecht - als Customer Success Manager (f/m/d)!

Over InVision, kort samengevat: 
Sinds 1995 hebben we onze eigen softwareproducten ontwikkeld die vandaag de dag door duizenden contactcenter-professionals over de hele wereld worden gebruikt. Onze workforce management software en e-learning oplossingen helpen onze klanten om de planning en training van hun meest waardevolle resource te optimaliseren: het personeel. 
Bij InVision vind je niet de typische hiërarchische structuren zoals in andere bedrijven, maar zijn we een trotse diverse groep van internationale professionals. En: Wij zijn een gecertificeerde Great Place to Work.

Wat houdt je functie bij InVision in?

Ons Customer Experience (CX) team is gepassioneerd om klanten te helpen onze geavanceerde B2B-toepassing, injixo, te gebruiken voor een optimale personeelsplanning in hun contactcenter. De redenering is heel eenvoudig: alleen klanten die met de software het gewenste resultaat bereiken, zullen blij zijn en zich inzetten om op lange termijn bij ons te blijven. Om onze positie in de BeNeLux markt te versterken, breiden we ons CX-team in Nederland uit.

Functie-eisen

Op welke manier zul jij een bijdrage leveren?

 • Ondersteuning van onze (voornamelijk Nederlandstalige) nieuwe klanten bij de configuratie en implementatie van onze workforce management (WFM) software, injixo (Nederlands: min. niveau B2 vereist)
 • Bestaande klanten begeleiden bij het migreren van hun on-premise oplossing naar de cloud
 • Wees een betrouwbare adviseur voor onze klanten en bouw een langdurige relatie op
 • Het ontwikkelen van klanten tot ware injixo-ambassadeurs door ervoor te zorgen dat ze hun doelen bereiken.
 • Werk nauw samen met onze productmanagement- en ontwikkelingsteams door de eisen en wensen van onze gebruikers te vertalen naar nieuwe functionaliteiten
 • Deel jouw ervaring en kennis over contactcenters en workforce management, of doe diepgaande kennis op in deze gebieden

Wat bieden wij?

 • Ruimte voor eigen inbreng: Deel jouw ideeën met ons! In ruil daarvoor geven wij jou de ruimte die nodig is om creatief te groeien.
 • Flexibiliteit: Af en toe werken vanuit huis of hulp nodig bij het verhuizen? Als we bij elkaar passen, is er veel mogelijk.
 • Blijven leren: Verbreed continu je horizon! In onze Open Spaces, tijdens workshops, conferenties of via onze meetups en evenementen, en door te leren van fouten.
 • Gestroomlijnde onboarding: Jouw collega's laten je kennismaken met alles wat je moet weten en zijn beschikbaar om je vragen te beantwoorden.
 • Feel good sfeer: Dit betekent onder andere een state-of-the-art werkomgeving, high-end IT-apparatuur en geweldige collega's.
 • ... en nog veel meer!


Klinkt dat goed? Solliciteer nu!

Ben jij een Nederlandstalige (min. niveau B2), ervaren Customer Success Manager? Lijkt deze baan je wel wat? Wacht dan niet langer - stuur ons vandaag nog je sollicitatie!
Sollicitaties uitsluitend in het Engels, alsjeblieft.

Trouwens: We zijn meer geïnteresseerd in jou als persoon met al je ervaringen en eerdere projecten dan in een lange lijst van vaardigheden. Dus, voor nu is het voldoende om ons je CV te sturen, en een sollicitatiebrief zou ook leuk zijn.

Nog vragen? Neem een kijkje op onze website: www.ivx.com/en/jobs.